Noorderlicht Makelaars

Ervaren, enthousiast en toegankelijk makelaarsteam. Bel ons op 0512 543210

Wij helpen u uw woning aankopen

Wat is thuis voor u?

Aanzicht Bij het kiezen van een thuis gaat het om een veelheid aan elementen die uw keuze bepalen. De harde elementen zijn feitelijke zaken als het aantal kamers dat u nodig heeft, gewenste grootte bij uw gezinssamenstelling, het bedrag dat u zich kunt veroorloven.

De zachte elementen zijn die zaken die u het gevoel van “thuis” geven. Dat kan zijn de bouwstijl van het huis, de lichtval, de geur als u thuis komt, de status die het huis u geeft vanwege de bijzondere ligging in buurt of straat, het gevoel van ruimte dat het u geeft, het gevoel van geborgenheid en veiligheid. Deze elementen hebben meer te maken met uw beleving van het huis, uw gevoel en de sfeer van het huis. Dat maakt het leuk en spannend maar ook lastig.

Buiten wonen

Dromen van buiten wonen. Wie doet dat niet? Wat gebeurt er als uw dromen uitkomen? Dromen van buiten wonen, van een eigen buitenplaats in Friesland.

Voor relatie Aangekocht!

Via onderstaande link kunt u zien bij welke woningen wij hebben bemiddeld in de aankoop voor onze opdrachtgevers. Een tussenwoning of een landgoed, iedere aankoop is voor ons even belangrijk en verdient zijn aandacht.

En ook daarom!

Wij zijn gespecialiseerd in de Friese vastgoedmarkt en bekend met zaken als een realistische waarde, eigendom en erfpacht, bouwkundige zaken, funderingsproblemen, houtrot, milieuaspecten en asbest etc.

Klantreferenties Aankoop

Klantreferenties zijn belangrijke graadmeter of wij ons werk op de gewenste manier doen. Of we zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Onze klantreferenties voor AANKOOP zijn verkregen via Funda of wie is de beste makelaar, die uitkomsten hebben wij doorgeplaatst naar onze website. De referenties voor verkopen van woningen vindt u op de pagina van ons woningaanbod.

Waarom de aankoop makelaar?

Je bent van plan een woning te gaan kopen in Friesland of hebt dé woning wellicht al gevonden. Er zijn zoveel dingen die u leuk vindt. U zit al snel in een roze wolk. En daar moet u uit om tot een verstandige keus te komen.

Wat doet de aankoopmakelaar?

Samen inventariseren we woonwensen en budget, u doet samen met ons een 2e bezichtiging en we bespreken ons idee met u. Wij adviseren u aangaande de waarde. Wat is reeël? Wij onderzoeken op juridische zaken, bodemaspecten en milieu.