Noorderlicht Makelaars

Ervaren, enthousiast en toegankelijk makelaarsteam. Bel ons op 0512 543210

Klantreferenties Aankoop

Klantreferenties zijn belangrijke graadmeter of wij ons werk op de gewenste manier doen. 

Of we zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen.
Onze klantreferenties voor AANKOOP zijn verkregen via Funda of wie is de beste makelaar, die uitkomsten hebben wij doorgeplaatst naar onze website.

De referenties voor verkopen van woningen vindt u op de pagina van ons woningaanbod.

Dhr. Atsma geeft ons een 10!!

De deskundigheid en persoonlijke ondersteuning is top. Duidelijk en oprecht advies. De makelaar heeft echt de tijd genomen om het totale proces samen met koper en verkoper tot een succes te brengen. We zijn zeer tevreden. Ook over het aftersales traject zijn we zeer positief.

De heer Wolfert geeft ons een 8,5

Professioneel, fijn en persoonlijk contact. Super goede service, zoals het gratis gebruik maken van de verhuisaanhanger! Wij zouden zeker weer gebruik maken van Noorderlicht Makelaars!

De heer De Boer geeft ons een 10!!

Zonder enige ervaring op huizenjacht. Noorderlicht makelaars hebben mij volledig begeleid in het zoeken naar en kopen van een huis. Deskundige uitleg van koopcontracten, uitleg van huizenprijzen, de in's en out's bij een huizenjacht. Zeer tevreden met Noorderlicht makelaars!

Familie Uninge geeft ons een 9,8!

Bijna altijd bereikbaar en zo niet een hele snelle reactie terug, dringend of niet.Zeker een aanrader voor andere aspirant kopers en verkopers!

De heer ten Dam geeft ons een 8

Noorderlicht makelaars heeft ons goed geholpen en geadviseerd en zijn er met veel deskundigheid bij deze woning uitgekomen.Ook de korte contacten met kantoor en makelaar zelf zijn we zeer tevreden mee.

De heer Gorter geeft ons een 9

Ze hebben verstand van zaken. Deze makelaar is zeker aan te raden! Als je een goeie makelaar wil dan moet je Noorderlicht makelaars nemen.

Mevrouw Paulusma geeft ons een 8,8

Ze maken duidelijke afspraken met je en tonen initiatief. Ze luisteren goed naar je wensen en wijzen je eerlijk op de voordelen en nadelen van een huis.

Familie Harmsma geeft ons een 10!!

We zijn dik tevreden over de begeleiding, deskundigheid en vriendelijkheid. Er wordt met je meegedacht om tot een goede beslissing te komen voor de aankoop van een passende woning voor ons.

Kristine geeft ons een 9!

mijn ervaring met deze makelaar is ontzettend goed, alles werd duidelijk uitgelegd welke stappen er ondernomen gingen worden. eerlijk advies bij een huis. ik vond het fijn dat de makelaar juist naar de punten keek in een huis waar wij overheen keken, door het enthousiasme. het contact verliep goed, en als er wat was kon ik ze altijd bereiken.

Van Daan krijgen wij een 9,8 voor de aankoopbegeleiding!

Kwam in contact met Noorderlichtmakelaars via via. Ik was zelf zeer enthousiast over een woning en wilde deze aankopen. Echter, dankzij de deskundigheid van Dirk Jan heb ik die beslissingen uiteindelijk niet genomen. Daardoor voelde ik mij vertrouwd bij hem, hij wil oprecht met jou zoeken naar een goede woning en daarna alles zoveel mogelijk uit handen nemen. Deze oprechtheid en deskundigheid vond ik erg fijn en zou deze makelaar ook zeker aanbevelen bij vrienden en familie!

Mevrouw van Batenburg geeft ons een 9.5!

200 km "verderop" een huis zoeken en vinden zonder aankoopmakelaar is vrijwel niet te doen. Dirk Jan nam de tijd voor ons en bracht rust in onze zoektocht. Hij was altijd bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend en paste z'n agenda aan wanneer dat voor ons nodig was. Een heel sociaal mens die vinger aan de pols houdt!Dirk Jan is deskundig , kritisch,weet wat bij je past, neemt zorgen weg en geeft vertrouwen. Tijdens het hele traject werden we goed begeleid en geinformeerd.Ook de spontaan aangeboden ondersteuning bij de verkoop van ons appartement was geweldig. Voor Dirk Jan en Danielle Lee was ook daarbij niets teveel!En zoals ook anderen schreven: het geld dubbel en dwars waard want verdient zich dubbel en dwars terug!Dirk Jan en team: bedankt!!

Familie Storken geeft ons een 9!

Het contact is laagdrempelig. Ze zijn er wanneer je ze nodig hebt en dan niet alleen voor de zakelijke kant maar ook voor een sociaal praatje.Daar waar ze advies kunnen geven doen ze dat...... lees verder