Noorderlicht Makelaars

Ervaren, enthousiast en toegankelijk makelaarsteam. Bel ons op 0512 543210

Noorderlicht Makelaars:
ervaren, enthousiast en toegankelijk

Dit zijn de kernwaarden van ons kantoor. Wij zijn anders, en altijd vernieuwend. Wij zijn in voor elk idee. Niets is te gek. En toch vindt u ook nog kleine stukjes als vanouds. De kern van ons label is eenvoudig: altijd gericht op de behoefte van de hedendaagse consument. Ons concept is helder en duidelijk, en bovenal succesvol. Noorderlicht Makelaars, onderscheidend anders. Wij zorgen voor onze klanten!

image description

Weet u nog niet wie wij zijn? Maak kennis met ons en kom er achter wat wij doen en wat ons drijft, wie weet zitten wij bij u in de buurt.

Over ons

Noorderlicht, het natuurverschijnsel

Wat is het eigenlijk en waar kun je het zien? Het is een prachtig natuurverschijnsel wat je vooral in het Noorden, in met name de Scandinavische landen kunt zien. Aurora Borelias, zo heet het eigenlijk. Naar de Romeinse God  van de Dageraad. Pas in 1957 ontdekten wetenschappers wat het precies is. Daarvoor werd het eerder gezien als iets bovennatuurlijks, of als een voorteken van oorlog en bloedvergieten. 

Ons werkgebied

Ons werkgebied is in een baan van West naar Oost aan weerszijden van de A7. Van Lemmer in de Zuidwesthoek tot Lauwersoog in het Noord Oosten. Dit is de wereld waar u het Noorderlicht kunt zien

Nieuws

Lees het laatste nieuws omtrent de makelaardij in Noord- Nederland, bekijk updates, wetenswaardigheden en meer interessante artikelen.

Wat doen we anders!

De Makelaars van het Noorderlicht bedenken steeds nieuwe produkten en diensten om de verkoop te stimuleren en u nog meer van dienst te kunnen zijn. Ook met gewoon leuke nieuwe dingen. Zo wordt verkopen weer leuk.

Onze sterke punten

Noorderlicht is het podium voor uw huis. Wij geven een gratis waardebepaling en vrijblijvend en deskundig advies. Bekijk alle speerpunten van ons bedrijf. 

Onze dienstverlening

Noorderlicht Makelaars zijn makelaars pur sang. We doen uitsluitend waar we goed in zijn. Wij zijn een full service makelaars kantoor. U profiteert van onze ervaring en vakmanschap in de woning en bedrijfsmakelaardij. Op een persoonlijke en toegankelijke manier. En altijd betrokken.

Ook succesvol in Sponsoring!

In het seizoen 2014 2015 hebben we ons samen met onze klantrelaties ingezet voor de strijd tegen armoede in de wereld. In mei 2015 was onze makelaar Dirk Jan in Uganda om mee te doen aan de Muskathlon in Uganda. Ons doel was om in een winter half jaar samen met u € 10.000 bij elkaar te verzamelen voor dit doel. Het werd uiteindelijk ruim € 11.000,- een fantastische opbrengst die 100% ten goede is gekomen aan kinderen in Uganda via de stichting Compassion.

Noorderlicht Makelaars

Dirk Jan Postmus, makelaar in Drachten, is de man achter Noorderlicht Makelaars. Met bijna 20 jaar ervaring in de branche en een eigen kantoor in Drachten is hij één van de meest toonaangevende makelaars in het Noorden.