Noorderlicht Makelaars

Ervaren, enthousiast en toegankelijk makelaarsteam. Bel ons op 0512 543210

uit de oude doos...

Donderdag 08 maart 2012

Lang, lang geleden toen Funda zijn eerste stapjes zetten, kwam de uitwisseling van woningaanbod binnen via de fax. Er stonden ongeveer 250 woningen te koop in Drachten en een straal van zo'n 15 kilometer daar omheen... Woningaanbod vond je bij de makelaar in de etalage en had je ergens in het voorbijgaan een bord in de tuin zien staan dan haalde je een flyer op bij een NVM kantoor. Want elke NVM makelaar had het aanbod uit de regio in zijn kantoor aan de wand hangen.

Vandaag de dag staan er in Drachten alleen al 780 woningen te koop... dat is nog zonder plaatsen als Rottevalle, Beetsterzwaag of Bakkeveen en Donkerbroek of Ureterp...

helemaal links op de foto 1 van de 3 wanden met... flyers

Vroeger... zag je hele hordes mensen fietsen langs de betreffende makelaarskantoren om het woningaanbod te bekijken in de etalage.

Tegenwoordig wordt woningaanbod gevonden via Funda, Jaap etc., zelfs een kijkje in de wijk is mogelijk via Streetview of Google maps.  Ook je woning inrichten kan via de digitale plattegrond. Of je nu thuis achter de computer zit, op vakantie bent met de tablet op schoot voor je tent zit of je bent onderweg, tegenwoordig hoef je niets meer te missen... en wordt de selectie gemaakt op afstand.

Vroeger is nog niet eens zo lang geleden....

Deel dit artikel: