Noorderlicht Makelaars

Ervaren, enthousiast en toegankelijk makelaarsteam. Bel ons op 0512 543210

Wie jarig is trakteert!

Vrijdag 12 juli 2019

Deze zomer hebben we iets te vieren en wie jarig is trakteert! Ons kantoor bestaat sinds 1998 en onze makelaar is in juli 2019, 20 jaar beëdigd makelaar. Alle reden voor een feestje!

Om iedereen een mogelijkheid  te geven om een stap op de huizenmarkt te maken geven wij iedereen de mogelijkheid om vrijblijvend de waarde van uw woning door een makelaar van ons kantoor kunt laten bepalen. Om u beter inzicht te geven in de waarde van uw woning, biedt Noorderlicht Makelaars u deze dienst kosteloos aan. Klik op onderstaande link om een gratis waardebepaling aan te vragen of bel met ons kantoor: https://www.noorderlichtmakelaars.nl/verkopen/gratis-waardebepaling-van-uw-woning

Maar ook voor hulp bij de aankoop van een woning kunt u bij ons terecht. Wij geven iedereen de mogelijkheid om ons een keer gratis mee te nemen naar een woning die u graag wilt bezichtigen. We bespreken met u in die bezichtiging wat belangrijk is in de aankoop en waar u op moet letten. Noorderlicht Makelaars biedt u deze dienst éénmalig kosteloos aan. Klik op de volgende link om onze hulp in te schakelen bij de aankoop van een woning, of bel met ons kantoor:  https://www.noorderlichtmakelaars.nl/aankopen/gratis-advies-bij-bezichtiging

Onder al onze opdrachtgevers verloten wij een waardecheque van € 1000,- te verzilveren bij Huitema Woninginrichters te Drachten inclusief een stijladvies bij u thuis.

ACTIEVOORWAARDEN:

Voor de winactie komt u in aanmerking als u voldoet aan de volgende actievoorwaarden:

  • U heeft een getekende opdracht dienstverlening met ons kantoor tussen 01-06-2019 en 01-12-2019. (Dit mag zowel een aankoop- als een verkoop opdracht zijn)
  • Toezicht op de trekking wordt verzorg door Notariskantoor Anna de Vries.
  • De winnaar wordt in de eerste week van december 2019 bekend gemaakt via onze sociale media kanalen.
  • De winnaar komt op de foto samen met de makelaar en de waardecheqeu. Deze foto komt ook op onze sociale media kanalen.
  • De waardecheque is in te leveren tot 01-01-2021 en te verzilveren bij Huitema Woninginrichters te Drachten.
  • Het stijladvies bij u thuis komt bovenop de €1.000,-.  U heeft dus echt €1.000,- te besteden voor inrichting van uw woning.

 Wij wensen iedereen heel veel succes met de winactie.

 Het team van Noorderlicht Makelaars.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit artikel: