Noorderlicht Makelaars

Ervaren, enthousiast en toegankelijk makelaarsteam. Bel ons op 0512 543210

Noorderlicht Makelaars

Dirk Jan Postmus, makelaar in Drachten, is de man achter Noorderlicht Makelaars (Voorheen ERA Makelaardij Postmus en Partners). Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche en een eigen kantoor in Drachten is hij één van de meest toonaangevende makelaars in het Noorden. Nu de woningmarkt en de consument blijvend veranderen werken we aan een concept waarin we continue kunnen inspelen op de toekomstige situatie. De markt een stapje voor zijn is ons streven. Met ons wordt verkopen en aankopen weer leuk!

Noorderlicht Makelaars is een Full service makelaarskantoor. U profiteert van onze ervaring en vakmanschap in de woning en bedrijfsmakelaardij. Op een persoonlijke en toegankelijke manier. En altijd betrokken.

Het makelaarsteam

Mennie Koelewijn

Ik ben Mennie Koelewijn en werk al 12 jaar met veel plezier op dit kantoor. Daarnaast ben ik lekker druk met mijn gezin waar ik erg van geniet. Daarvoor was ik werkzaam in de zorg in de kinderkliniek van het UMCG. Mijn naam verraadt dat ik iets heb met de zee...

Dirk Jan Postmus

Ik ben Dirk Jan Postmus en sinds 1994 volop werkzaam in de makelaardij. Mijn wortels liggen op het platteland. Bij mij vindt u rust en overzicht, kortom een luisterend oor. Mijn oog is voor detail en presentatie, gevoel voor sfeer en vertrouwen. 

Daniëlle Lee

Ik ben Daniëlle Lee en werk sinds 2007 in de makelaardij. Daarvoor heb ik ervaring opgedaan in o.a. de financiële sector. Sinds 2019 ben ik gecertificeerd Kandidaat Register Makelaar & Taxateur. Ik werk 32 uur verdeeld over 5 werkdagen. De kans is groot dat u mij aan de lijn krijgt. Ik ben u graag van dienst.