Noorderlicht Makelaars

Ervaren, enthousiast en toegankelijk makelaarsteam. Bel ons op 0512 543210

Onze dienstverlening

DienstverleningNoorderlicht Makelaars zijn makelaars pur sang. We doen uitsluitend waar we goed in zijn. Wij zijn een full service makelaars kantoor.

U profiteert van onze ervaring en vakmanschap in de woning en bedrijfsmakelaardij. Op een persoonlijke en toegankelijke manier. En altijd betrokken. 

 

Wij zijn specialist in:

  • Verkoop en verhuur van huizen en kastelen.
  • Aankoopbegeleiding voor kopers van een woonhuis.
  • Begeleiding bij aan- en verkoop/verhuur van Bedrijfs Onroerend Goed
  • Taxeren van woningen (NWWI en Taxateurs Unie. VastgoedCert gecertificeerd).
  • Taxeren van MKB bedrijfspanden.
  • Aankoopbegeleiding Nieuwbouw.
  • Vastgoed Beheer voor beleggers en beleggingsadviezen.
 

Waar wilt u meer over weten?

Woningruil

Het idee is simpel. De uitvoering nog niet eenvoudig. Het kan. U wilt verkopen en weet wat u wilt. Ruilen is een mogelijkheid. Vooral in de grotere kernen is meer kans op een succesvolle ruil.

Stille verkoop

Enkele relaties van ons willen de verkoop van hun woning nog niet aan de grote klok hangen. Ieder heeft daar zo zijn eigen reden voor.

Verhuur

Wij verhuren tijdelijk woonruimte voor en aan particulieren. Bent u op zoek naar tijdelijke woonruimte voor 6 maanden tot een jaar. Wij hebben regelmatig aanbod. U kunt zich laten inschrijven. Wilt u verhuren? Ook dan zijn we er voor u. Huurprijzen vanaf € 550,- per maand.

Nieuwbouw advies

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning? Dan kunt u bij ons terecht voor evaluatie over lopende nieuwbouwprojecten in ons werkgebied.

Hypotheken

Wij kunnen u helpen met het kiezen van een financieel adviseur. Wij verwijzen u graag door naar degene die bij u en uw situatie past. En één die gaat voor duidelijke uitleg en een eerlijk verhaal.

Noorderlicht voor bedrijven

Noorderlicht Makelaars is actief in bedrijfs onroerend goed op het gebied van bedrijfsruimten, winkels en kantoren. Wij bemiddelen zowel bij aan en verhuur als bij verkoop. Wij weten wat de ondernemer beweegt.

Gratis Waardebepaling

U wilt graag kennismaken met ons, een eerste advies zonder dat dit direct geld gaat kosten.  Laat ons gratis en vrijblijvend de waarde van uw woning bepalen.

Taxaties

Een object kan emotionele waarde hebben. Het heeft ook een geldelijke waarde die we de marktwaarde noemen. Waarde voor u als eigenaar, waarde voor de gebruiker/huurder. Waarde voor u als erfgenaam. Waarde omdat u uit elkaar gaat en iets wilt of moet delen met de ander.