Noorderlicht Makelaars

Ervaren, enthousiast en toegankelijk makelaarsteam. Bel ons op 0512 543210

Wat doen we anders?

Altijd vernieuwend bezig!

Noorderlicht productenDe Makelaars van het Noorderlicht bedenken steeds nieuwe produkten en diensten om de verkoop te stimuleren en u nog meer van dienst te kunnen zijn. Ook met gewoon leuke nieuwe dingen. Zo wordt verkopen weer leuk.

 

Verhuizen

Onze verhuisservice helpt u met verhuizen, inpakken en de-monteren van meubels voor zowel particulier als bedrijf. Wat moet er allemaal gebeuren? U mag het zeggen. Vraag naar de mogelijkheden.

Woningruil

Het idee is simpel. De uitvoering nog niet eenvoudig. Het kan. U wilt verkopen en weet wat u wilt. Ruilen is een mogelijkheid. Vooral in de grotere kernen is meer kans op een succesvolle ruil. U weet wat u wilt besteden en waar u wilt wonen. U zet uw huis te koop en wij labelen uw huis met de mogeliijkheid van ruilen en vertellen in het kort uw woonwens erbij.

Proefwonen

Bij een aantal woningen is het mogelijk om een weekendje te komen proefwonen. Wij stellen u graag in de  gelegenheid.

Elke maand Open Huis!

Elke eerste zaterdag van de maand is er in ons aanbod Open Huis van 11.00 tot 13.00 uur. De deelnemende panden vindt u op de website en ook op funda.nl

Briljantwoning

Een onderscheidend nieuw idee. Onze briljantwoningen. Deze woningen zijn in topconditie en u kunt er zo in! Ze zijn gekeurd en met een helder rapport. En de uitstraling? Hedendaags!  

Vindbaarheid

Noorderlicht Makelaars verzinnen veel om de huizenmarkt te prikkelen en uw huis zichtbaar te maken. We zijn druk met 3D-filmpjes, vindbaarheid op Google, social media en internetgadgets. En het mooiste, we blijven er nog verdraaid optimistisch bij! En dat is net wat u nodig heeft.