Noorderlicht Makelaars

Ervaren, enthousiast en toegankelijk makelaarsteam. Bel ons op 0512 543210

Wij helpen u uw woning verkopen

Onze blauwdruk voor succes!

Met Noorderlicht Makelaars naar een succesvolle verkoop.

Al voor de verkoop start zijn wij het rustpunt waarop je kunt bouwen. We gaan met elkaar in gesprek om uw  wensen en mogelijkheden te bespreken.
Bent u nog niet zover om afscheid te nemen van uw woning maar bent u wel eens wat onrustig?

Waardecheck
We bieden overzicht en inzicht en helpen je bij het maken van keuzes die bij je passen.
Naast het feit dat we het als professionals alles voor elkaar hebben blijven we vooral als mens naast je staan.

Direkt een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Het kost u niets, alleen wat tijd.

Verkocht!?
Wij kunnen u natuurlijk van alles vertellen over succesvolle verkopen maar wie kan dat nou beter dan de mensen die ervaring bij ons hebben opgedaan?
Kijk daarom bij onze klantreferenties, ervaringen uit eerste hand.

Alles over asbest

Verkoopt u een pand met een asbestdak? Vanaf 2024 zijn asbestdaken in Nederland verboden. Het verbod beschermt mens en milieu tegen de gevaren van asbest. Waarom komt er een verbod? De maatregel moet gezondheidsproblemen door asbest voorkomen. Niemand mag in 2024 nog een asbestdak bezitten. Oude asbestdaken zijn vaak aangetast door weer en wind. Dit kan zorgen voor verspreiding van asbestvezels en is daarmee een gevaar voor de volksgezondheid.  

Energielabel verplicht!

Vanaf 1 januari 2015 is een energielabel verplicht bij de verkoop van uw woning. Deze verplichting rust op de verkoper en dient bij de overdracht van de woning bij de notaris aanwezig te zijn. Op het ontbreken daarvan rust een boete die rond de € 400 zal zijn en daar kun je al snel andere leuke dingen van doen.

Presenteren en rondleiden

De verkoper moet zich in dit geval verplaatsen in de ogen van de koper, die het huis voor het eerst ziet. Dat valt erg tegen. Doe het dus niet zelf. Net zoals een brochure schrijven of foto’s nemen, of onderhandelen. Wij weten wat de koper wil lezen, en wat de koper wil zien.

De kunst van het beprijzen!

Wees realistisch in je vraagprijs. Luister naar de markt. Wat lang te koop staat heeft vaak een te hoge prijs in een dalende markt en dan is het een hard gegeven om je prijs te moeten aanpassen. Veel mensen willen daar niet aan. Analyseer met ons de markt.

Promotie

Uw woning moet gevonden worden, en gezien en bekeken worden. Dat betekent veel internet. Kernachtige teksten en pakkende foto’s die realistisch zijn. Wij doen er alles aan om uw woning wereldwijd te presenteren en koppelen door naar alle mogelijke professionele sites. Uw huis moet zijn, daar waar de consument ook is.

De kunst van het verleiden!

Bereid het goed voor. Wees succesvol in uw presentatie. Een goed onderhouden huis is basis voor vertrouwen in datzelfde huis en zijn verkoper. Het is vaak beslissend voor wel of niet kopen.

Klantreferenties

Laat u meenemen in de jungle van zijn netwerken. Natuurlijk is er het internet, maar zelfs dat is niet meer genoeg. Dagelijks komen wij kopers en verkopers tegen. De echte makelaar legt ook dan de link, terwijl u als verkoper dat niet had gedacht is er dan net die ene koper voor uw huis!