Noorderlicht Makelaars

Ervaren, enthousiast en toegankelijk makelaarsteam. Bel ons op 0512 543210

Klantreferenties

Klanten aan het woord

Het imago van uw makelaar is het imago van uw huis, en is uw garantie voor succes!
Laat u meenemen in de jungle van zijn netwerken. Natuurlijk is er het internet, maar zelfs dat is niet meer genoeg. Dagelijks komen wij kopers en verkopers tegen. De echte makelaar legt ook dan de link, terwijl u als verkoper dat niet had gedacht is er dan net die ene koper voor uw huis! 

Er staat zo veel te koop. Het gaat om het onderscheidend vermogen van uw huis maar juist ook om het verschil die uw makelaar maakt in zijn netwerk en zijn presentatie. In de bezichtigingen die hij of zij doet. Dus, wie is uw makelaar?

Onze referenties zijn verkregen via Funda en Wie is de beste Makelaar.

Ook uw referentie op deze pagina?

KLIK HIER en u kunt uw referentie toevoegen via wie is de beste makelaar of log in via uw eigen Funda account.

Dhr. Renkema geeft ons een 9!

Wij zijn uitermate tevreden over de werkwijze van Noorderlicht Makelaars. Ze kennen de lokale markt goed, denken mee, handelen pro-actief en communcieren duidelijk. Dat maakt dat het uitermate prettig samenwerken is.

Dhr. Atsma geeft ons een 10!!

Het contact en de begeleiding was super. De woning is snel verkocht en we kregen onze vraagprijs. De aftersales is tevens uitstekend. Een gevoel van empathie en oprechte interesse gaf ons een goed gevoel.

Dhr. Jacobs geeft ons een 10!!

Makelaar met verstand van zaken. Redelijk, duidelijk en to the point.Niet te vergelijken met de gemiddelde sales persoon die zich makelaar noemt in Amsterdam.

Familie Verkuil geeft ons een 8,8

Wij zijn uiterst tevreden over het persoonlijke en vriendelijke contact dat wij hadden met de makelaar, en we zijn blij dat we gebruik hebben kunnen maken van zijn deskundigheid.

Familie Koster geeft ons een 8,8!

Deze makelaar heeft veel deskundigheid in huis. Hij heeft flink zijn best gedaan om ons huis te verkopen en dat is binnen een week gelukt!

Voor de verkoop van De Frisia 51 krijgen wij een 10!

Het contact met de makelaar was super, als we vragen hadden kregen we snel een reactie en alles rondom de verkoop is helder uitgelegd. De bezichtigingen zijn allemaal zoveel mogelijk achter elkaar gepland dus dat was voor ons erg prettig. Al met al erg tevreden!

Familie Van Veelen geeft ons een 10!!

Het contact verliep prima! Korte lijnen en goede communicatie via app, telefonisch en mail. Het huis stond snel online en was snel verkocht! Tijdens de onderhandeling met koper kregen we goed advies over de vervolgacties.Wij zijn heel tevreden over Noorderlicht makelaars!

Familie Maat geeft ons een 10!!

Het contact met de makelaar en de medewerkers van Noorderlicht was vanaf het begin plezierig. Ze dachten met ons mee en hielden ons van alle zaken die er speelden goed op de hoogte. Wij bevelen Noorderlicht graag aan bij anderen en doen (mocht het nodig zijn) in de toekomst ook graag zelf weer een beroep op dit makelaarskantoor.

De heer Kroondijk geeft ons een 8,5

Prima contact met Noorderlicht. Werken met een gezamenlijke app-groep is erg handig, zorgt voor snel onderling contact zowel binnen als buiten kantooruren, makelaar reageerde altijd. Over zijn foto-reportage waren we erg enthousiast. Ook het verspreiden van flyers in de buurt sprak ons aan. Prijs/kwaliteit is laag gewaardeerd, heeft meer te maken met persoonlijke mening over de hoogte van courtage van makelaars en niet direct met Noorderlicht.Makelaar heeft een duidelijke eigen visie over hoe een woning het beste verkocht kan worden, maar biedt ook voldoende ruimte voor eigen inbreng door de opdrachtgever.Wij kunnen Noorderlicht aanbevelen.

Familie Uninge geeft ons een 9,5!

De contacten verliepen prima, altijd bereikbaar en anders snel een telefoontje terug. Ons huis met mooie foto's en eerlijke beschrijving op funda gezet. Ons prima geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Kortom een fijne samenwerking! Echt een aanrader voor iedereen die een makelaar nodig heeft! Groet, Bert en Baukje Uninge

Mevrouw de Haan geeft ons een 9!

Noorderlicht Makelaars kenmerkt zich als een uiterst klantvriendelijke en daadkrachtige makelaar met een transparante werkwijze voor zowel ons (de verkoper) als de (potentiële) kopers.

Familie Harmsma geeft ons een 10!!

Heel plezierig in omgang, meelevend en goede uitleg van gang van zaken.Doet zijn uiterste best om een zo goed mogelijke verkoopprijs te halen.Een goede steun bij het zoeken naar een nieuwe woning voor ons en een zeer goede begeleiding daar in. De onderhandelingen in de zakelijke financiële sfeer hebben we heel veel vertrouwen in. Goede kennis van zaken bij bezichtiging van in de verkoop staande huizen waar we belang in hadden. Kortom een makelaar die zeker aan te bevelen is voor de verkoop van eigen woning en aankoop voor een andere woning. Wij zijn meer dan tevreden.

Mevrouw La Roi geeft ons een 8

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop vorm gegeven is aan de verkoop van de woning. Het betrof een niet - alledaagse verkoop waar over het geheel genomen goede begeleiding aan gegeven is.

De heer De Beer geeft ons een 9!

Deskundig, betrokken, persoonlijk en snel. Fijn dat we op deze manier ons huis konden verkopen. Noorderlicht pakt het op een hele prettige manier nét wat anders aan.

Familie Gorter geeft ons een 9,8!!

Hele goede ervaring met deze makelaar. Hard en snel gewerkt voor ons zodat we nog net mee konden doen aan de open huizen dag. Goed contact en altijd bereikbaar voor vragen.

Mevrouw Steensma geeft ons een 9!

Ervaren, enthousiast, toegankelijk, voor ons hoort daar nog achter: betrokken!!Wij zijn blij met de plezierige wijze waarop we door het Noorderlichtteam door het hele traject geleid zijn met als resultaat een verkocht huis binnen een week!

De heer Koers geeft ons een 10!!!

Zeer plezierig contact, mijn wensen werden goed opgepakt, goede tips mbt het presenteren van de woning. Na plaatsing op Funda binnen een week verkocht.

Familie Bekkema geeft ons een 9!

Dirk-Jan en Daniëlle,allebei super makelaars. Ze gaan er voor de volle 100% voor. Vaak contact zodat je goed op de hoogte blijft.

Mevrouw Sikkema geeft ons een 8,5!

Dankzij het enthousiasme en motivatie van het hele team is de verkoop uitstekend verlopen. De foto's waren ook erg mooi geworden. Wij zijn heel tevreden over de begeleiding bij deze verkoop door Noorderlicht Makelaars Drachten.

Rens geeft ons voor de verkoop een 10!

Via Dirk Jan, Danielle en Mennie ons huis super snel verkocht. Het onderling contact was zeer aangenaam en alles was altijd tot in de puntjes geregeld. Een makelaar waar we een volgende keer zeker weer naar toe zullen gaan!

Fam. Coffeng geeft ons een 8,8!

Goede bejegening. Goede toegankelijkheid en bereikbaarheid. Bruikbare adviezen. Openstaan voor bijzondere informatie over huis (rijksmonument) Mooie presentatie op site van makelaar en Funda. Snelle terugkoppeling van bezichtigingen en contacten met kijkers/ kopers. Enthousiasme: 9 Snelheid van reageren: 8 Afspraken nakomen: 9 Creativiteit: 9 Marktkennis: 9 Deze referentie is binnengekomen op Wie is de beste makelaar!

De heer Houkema geeft ons een 9,3!!

Het contact met de makelaar was zeer positief.Wij werden steeds op de hoogte gehouden van diverse bezichtingen dat gaf ons een goed gevoel.Daarom zou ik zeker Makelaardij Noorderlicht aan prijzen bij een verkoop van uw woning.

De heer Atsma geeft ons een 8,3

Oprechte interesse. Betrokkenheid. Had zich goed voorbereid bij eerste gesprek. Resultaat boven verwachting.Ik ben zeer tevreden.

De heer Kuijpers geeft ons een 10!

Zeer goede makelaar en die je goed voorlicht over de markt en de prijs goed weet te hanteren. En supervriendelijke medewerkers,die je van alles op de hoogte houden.

Dhr. Bil geeft ons een 8,8

Het is voor mij belangrijk dat je met een kleinschalig makelaarskantoor hebt te maken, die goed kennis van zaken heeft en alleen jouw belangen behartigt.In Noordelicht makelaars ben ik heel tevreden over het totale verkoopproces.

Fam. van der Werff geeft ons een 9

We hebben lang gewacht om ons huis in de verkoop te doen, dit was behoorlijk spannend voor ons als verkopers, maar twee keer verhuizen hadden we ook niet heel veel trek in. Maar ze kennen de markt goed en hadden er alle vertrouwen in dat we ons huis snel zouden kunnen verkopen. Niets was minder waar. Uiteindelijk heeft het maar vier weken geduurd.Wij kunnen niets anders zeggen dan dat we erg blij zijn met de manier waarop noorderlicht makelaars ons heeft begeleid in deze periode. We zullen Dirk-Jan, Danielle en Mennie zeker aanbevelen mochten we in gesprek raken met mensen die erover denken hun woning te verkopen.

Fam. Fokkinga geeft ons een 8.5

It is noch nea sa tsjuster west oft it wurdt wer ljocht.(Ede Staal)Dit geld zeker voor Noorderlicht makelaars die eventuele problemen keurig oplost.Daniëlle en Dirk Jan bedankt.

Fam. Rosema geeft ons een 10!

Beide makelaars waren zeer vriendelijk en behulpzaam en deskundig. Goede ideeën voor de foto presentatie.Wij hadden al zelf een andere woning gekocht en ook daar hebben we nog goed advies van hun gekregen over de taxatie en een bouwkundig rapport.We zijn heel tevreden over de contacten en bezichtigingen. Onze woning is mede dank zij hun werkwijze binnen.....

Fam. van Doorn geeft ons een 8!

Positief contact, goede begeleiding, prettig in onderhandelingen. Geen wanklank, altijd correct, weinig gezeur. Ik zou deze makelaar zeer waarschijnlijk aanbevelen bij vrienden of familie.  

Fam. Bos - Boom geeft ons een 10!

"Noorderlicht" is voor ons de makelaar die voldoet aan het beeld die wij belangrijk vinden wat betreft de verkoop van ons huis. Want het geeft zoveel rust en vertrouwen om in dit proces te weten dat zij ten alle tijden en adequaat met je mee blijven denken en opmaat naar oplossingen zoeken. We zijn.....

Familie Vink geeft ons een 10!

Deze makelaar kennen we al 10 jaar, vanzelfsprekend hebben we hem verzocht ons huis te verkopen. Immers, hij is zeer deskundig en weet wat er speelt op de markt. Zijn prettige en correcte manier van handelen spreekt ons bijzonder aan. Volledig ons vertrouwen waard!

Mevr. Bron geeft ons een 8,5

Veel oog voor de details van onze oude woning en kennis van de omgeving maakte dat wij vooraf een goed gevoel kregen bij Noorderlicht Makelaars. Achteraf kunnen we dit alleen nog maar bevestigen. Heldere communicatie, secuur in details en een lekker hoog tempo. Afspraak is afspraak, erg plezierig contact.

Dochters van mevrouw ter Beek geven ons een 8,3!

Dirk Jan en Daniëlle hebben ons deskundig geadviseerd bij de verkoop van het huis van onze moeder. Ze hebben goed met ons meegedacht en ons vrijwel al het werk uit handen genomen. Eerlijk en duidelijk, dat gaf veel vertrouwen!

De heer Van der Veen geeft ons een 9!

Het contact met de makelaar verliep prettig. De makelaar was pro-actief in het onderhouden van Funda (met nieuwe foto's, e.d.) Hij hield ons op de hoogte in de periode dat het huis te koop stond met aanbevelingen, etc. Hierdoor hadden wij het gevoel dat we serieus werden genomen en dat ons huis zijn aandacht had.

De heer Storm en mevrouw Jansen geven ons een 9!

Noorderlicht Makelaars heeft ons wederom uitstekend begeleid bij de verkoop van onze woning, het persoonlijke contact * de integriteit en het adviserend vermogen/de deskundigheid hebben wij zeer gewaardeerd.

Dhr. Gunnink geeft ons een 9!

De verkoop van onze woning is bijzonder snel en vlekkeloos verlopen dankzij de goede begeleiding en adviezen van de makelaar Dirk Jan Postmus. Binnen twee weken was de koper gevonden. Dirk Jan Postmus is een integere en bewogen makelaar met aandacht voor de mens. 

Familie Nijboer geeft ons een 8

We zijn op een prettige en deskundige manier geholpen, en de kontakten verliepen prima. Kan deze makelaar bij iedereen aanraden.

Mevr. Mesken geeft ons een 9,3!

De makelaar gaf eerlijk en helder, goed onderbouwd advies. Daarbij kwam zijn deskundigheid duidelijk naar voren, oa bij het maken van de foto's. De teksten en foto's zijn keurig afgestemd en afspraken worden nagekomen. Ook wist hij zich goed in te leven in onze situatie en dacht hij duidelijk met ons mee. Een erg goede makelaar met een klein maar goed team achter zich!

Onze verkoper van der Wal geeft ons een dikke 7,8

Goede ervaring met deze makelaar. Geeft goede tips t.b.v. verkoop van de woning, als je vragen hebt worden deze goed beantwoord. Ook wanneer er onverwachte dingen gebeuren wordt dit goed besproken en afgehandeld.Niet te beroerd om wat extra's te doen.

Familie Huisma geeft ons een 8,3!

Ik zal deze makelaar bij iedereen aanbevelen, is uiterst correct en plezierig om mee te samenwerken.Is goed op de hoogte van de actuele situatie rondom het het verkopen van een huis, kortom een makelaar die verstand van zaken heeft.

Fam. Buitenhuis geeft ons een 8,8 voor de verkoop en aankoopbegeleiding!!

We hebben een goede ervaring met Noorderlichtmakelaars. Goed bereikbaar, altijd bereid om vragen te beantwoorden. Ze hebben ons tijdens het hele proces van kopen en verkopen goed begeleid. Weten wat wij voor u kunnen betekenen bij de verkoop van uw woning? Bel ons gerust voor een kennismakingsgesprek.

Fam. Luhoff-Hettinga geeft ons een 8,3 voor aan- en verkoopbegeleiding!

De verkoop van onze woning in crisistijd was bepaald geen sinecure. Vele bezichtigingen, dat wel, vaak ook meerdere keren, maar om de meest uiteenlopende redenen kwam het maar niet tot verkoop. Ondanks deze gang van zaken bleef het team van Noorderlicht Makelaars onverminderd enthousiast over ons huis en hebben zich met ziel en zaligheid ingezet om kijkers rond te leiden, vragen te beantwoorden en ons als in spanning zittende verkopers goed op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Dit ging op een plezierige en realistische manier. En ook de verkoop is op die manier rondgekomen. Onze verwachtingen werden gerespecteerd en zijn op een uitstekende manier gewaarborgd in de dienstverlening van Noorderlicht Makelaars

Familie Bliek geeft ons een 8,8 voor onze dienstverlening

Prima makelaar.Die zeer goed op de hoogte is van de markt situatie.Hij geeft een goede beoordeling van de huidige woning, en denkt goed mee over wat verbeterd kan worden om de koop/verkoop aantrekkelijker te maken.Geeft een goede beoordeling van de mogelijkheden van de potentiele kopersDenkt ook prima mee bij de koop van het nieuwe huis.Naar mijn gevoel is het een taai onderhandelaar.Hij heeft op een knappe wijze ons begeleid bij de verkoop van ons oude huis en de aankoop van het nieuwe huis. Het geheel was daardoor binnen EEN WEEK afgerond. Het geheel was daardoor ook financieel een succes.

Familie Bijl geeft ons een 9!

De samenwerking met de makelaar Noorderlicht heeft ons zeer goed voldaan: wij hebben hem ingeschakeld voor aan- en verkoop, om onze droom te verwezenlijken in een moeilijke verkoopmarkt. Hij heeft ons goed geadviseerd, niet gespaard, ons geholpen bij knelpunten in de financiering. Hij komt zijn afspraken na, is goed bereikbaar, blijft rustig, was beschikbaar op avonden en zaterdagen. Daarnaast gaat hij respectvol om met mogelijke kopers. Wij hebben bij hem gezien hoe fatsoen en commercieel handelen samen kunnen gaan. Daar hebben we respect voor.

Dhr. Hofstede geeft ons een 7,8

Mijn makelaar kent de omgeving goed en benoemt daardoor een eerlijke prijs voor mijn woning, is eerlijk en adviseert op het goede moment. Denkt mee, maar laat mezelf ook duidelijke keuzes.

Familie van der Veen geeft ons een 8,8 !

Wij hebben ontzettend goede ervaringen met Noorderlicht makelaars. Ze denken mee, weten goede tips te geven om de woning zo goed mogelijk te presenteren, zijn altijd bereikbaar en hebben verstand van zaken. Betrouwbaar, eerlijk en deskundig. We zullen deze makelaar dan ook zeker aanbevelen bij familie en vrienden.    

Familie Van der Wilt geeft ons een welverdiende10!!

We kunnen alleen maar positief zijn. We werden altijd goed op de hoogte gehouden van lopende zaken. En Dirk-Jan (de makelaar) heeft in alle situaties ons belang voorop gesteld. Hij is een zeer betrouwbare makelaar, die heel hard voor ons aan het werk ging om onze woning voor ons te verkopen. We bevelen "Noorderlicht makelaars" van harte bij u aan.

Familie Hoekstra geeft ons een 8,8! (voor verkoop en aankoop)

We hebben ons huis verkocht binnen een half jaar. Onze makelaar gaf goede tips, zoals bijv. het verfen van een muur in een lichtere kleur, zodat de kamer er ruimer en lichter uit zou zien. Wij hebben onze makelaar ook als aankoopmakelaar gevraagd. Bij het kopen van ons nieuwe woning heeft hij ons ontzettend goed geholpen. Door zijn adequate aanpak hebben wij het huis gekregen die we graag wilden. Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie. Drachten, Familie Hoekstra geeft ons een 8,8 voor onze dienstverlening voor verkoop van hun huidige woning en aankoop voor hun nieuwe woning.

Mw. Bosch geeft ons een 8,8 voor onze dienstverlening!

Prettig contact met makelaar en kantoor, goede tips voor het presenteren van de woning, goede prijsstelling, meedenken met verkoper en potentiële koper. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!  

Mw. Mulder geeft ons een 9!

De makelaar was altijd heel realistisch, eerlijk en zeer deskundig.De foto's waren zeer goed en mooi het gaat toch om de eerste indruk van een huis. Het contact van beide verloopt ook altijd goed. Bij vragen altijd de tijd voor je nemen. Ik beveel deze makelaar ten zeerste aan.

Dhr. Jongsma geeft ons een 10!!

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Samenwerking, zaken uit handen nemen, kennis, integer, eerlijk advies, goed bereikbaar, en weet woning snel te verkopen tegen marktwaarde prijs.

Dhr. Heins geeft ons een 9!

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie. Goede makelaar, snelle afhandeling en zelfs huizen die bijna onverkoopbaar lijken, verkopen.Dikke prima.

Fam. Van der Veen is zeer tevreden over onze dienstverlening!

Waarom Noorderlicht Makelaars.......? Puur op gevoel, we hadden er een goed gevoel bij. Goede informatie, duidelijk , zakelijk en rustig.Goede tips mbt tot verkoop klaar maken van de woning (opruimen en dingen bijv. tijdelijk wegzetten.) om ruimte te creëren. Ze denken met je mee en is altijd bereikbaar mocht er iets zijn.Prachtige kleuren brochure met scherpe foto's.Neemt de tijd voor bezichtiging en daarna vlot contact over hoe het is gegaan. Goede verkoop resultaten, bij ons binnen 1 week! Drachten, Familie Van der Veen

Dhr. Postma is zeer tevreden over ons!

De samenwerking verloopt, vinden wij zeer prettig en vlot. Al onze vragen worden duidelijk beantwoord. Jullie geven ons het gevoel dat jullie telkens voor ons klaar staan, en qua inzet er voor de volle 100% voor gaan om de woning te verkopen. (BEDANKT!) Vriendelijk personeel. De reden dat we voor deze makelaardij hebben gekozen zijn o.a :-Naamsbekendheid.-En natuurlijk het hoge verkoop percentage.-Professionele uitstraling  Drachten, B. Postma

Fam. Van der Meijden is dik tevreden over ons

Noorderlicht Makelaars laat zien waar je staat. Is zakelijk en persoonlijk in je geïnteresseerd. Geeft goede adviezen en helpt je met beslissingen nemen.Klantgericht bezig zijn staat hoog op de prioriteitenlijst. U leest het allemaal goed. Wij zijn dik tevreden over Noorderlicht Makelaars.  Drachten, Familie Van der Meijden

Fam. Vreeman geeft ons een 10

Noorderlicht Makelaars helpen ook mensen met problemen om zo snel mogelijk hun huis te verkopen en ondersteunen de mensen heel goed tot het laatste dat het verkocht is en daar bedanken wij ons heel veel voor.  Drachten, Familie Vreeman cijfer 10

Fam. Duursma geeft ons een 8,6

Zakelijk, correct en duidelijk in uitleg naar ons toe! En doortastend in verdere onderhandeling naar de koper toe,met als resultaat een snelle afhandeling van de verkoop. Drachten, Familie Duursma cijfer 8,6

Dhr. Vos geeft ons een 9

Van aanvang af heb ik steeds het juiste gevoel gehad m.b.t. begeleiding in het traject van verkoop adviezen geven etc. Dit alles op vriendelijke en professionele wijze door zowel de makelaar als de binnendienst. Ga zo door dan blijven jullie je onderscheiden t.o.v. anderen.  Drachten, De heer Vos cijfer 9,0

Fam. Holtman geeft ons een 9

Uitstekende makelaar, zowel zakelijk als persoonlijk en ook "het kantoor" heeft dezelfde uitstraling. Geen bla bla maar een realistische benadering van de markt. Opeinde, De heer Holtman cijfer 9,0

Dhr. Ausma geeft ons een 9

Naams bekendheid, goede begeleiding. Ze hebben toch de hoogste verkoop cijfers. Goede adviesen en zelfs informatie avonden. Drachten, W. Ausma cijfer 9

Fam. De Boer geeft ons een 8,4 (verkoop en aankoop)

De maandelijkse opendag om je woning zelf aan de mensen te laten zien en te motiveren vinden wij een pre. Je wordt goed geadviseerd en met de ontwikkelingen op de hoogte gehouden waar je staat tijdens de verkoop. Drachten, P. de Boer cijfer 8,4

Fam. Nijboer geeft ons een 8,4

Zeer tevreden komt afspraken na. Heeft goede tips voor verkoop woning, is vakbekwaam en komt zeer sociaal over. Houtigehage, Fam. Nijboer cijfer 8,4

Fam. Posthumus geeft ons een 9,4

Het eerste contact/kennismaking was leuk en informatief. Was duidelijk waar ze voor stonden en wat we konden verwachten. Met regelmaat contact over eventuele nieuwe ontwikkelingen. Makkelijk en snel bereikbaar. Stonden open voor onze ideeen en meningen, en deden hier ook bewust iets mee. We ondervonden dat ze heel kundig en bekwaam waren. Doortastend en doelgericht kunnen handelen. Vriendelijke sociale, begripvolle mensen. Drachten/De Tike, Fam. Posthumus, cijfer 9,4

Fam. Verhoeff/Kasma geeft ons een 8 (verkoop en aankoop)

Wij zijn zeer tevreden over de professionele en persoonlijke begeleiding van ons, tijdens een voor ons moeilijk en ingewikkeld proces van op zoek gaan naar een goed 'aan te passen' woning en daarna het verkopen van onze eigen woning. We hebben het contact als persoonlijk ervaren omdat bij bellen men altijd gelijk wist wie je was en om welk huis het ging. Samen de strategie bepalen en ook eerlijk zijn over wat noodzakelijk en wat haalbaar is, ookal was dit niet altijd even prettig om te horen. Wij waarderen zeer het meezoeken naar en het meedenken over een goed aan te passen woning ivm met onze unieke gezinssituatie. Ook de actieve houding in de verkoop van ons huis in en moeizame huizenmarkt waarderen wij zeer. Drachten, Guido Verhoeff en Froukje Kasma, cijfer 8,0

De heer Kommerie geeft ons een 8,8

We zijn zeer tevreden over het hele verkoop traject bij Noorderlicht Makelaars. De zakelijkheid, maar ook aandacht voor de emotionele kant van het verkopen van je huis waar je jarenlang met heel veel plezier hebt gewoond. Dit heeft zeker mijn moeder heel erg geholpen om zelfs plezier te beleven bij het herinrichten van de vertrekken op advies van de makelaar. Wat mij als zoon heel erg aansprak was de uitspraak van de makelaar "willen jullie het huis verkopen of te koop hebben staan?". Kijk, dat is een eerlijk advies en dit heeft geresulteerd dat mijn moeders huis slechts 2 maanden te koop heeft gestaan en de 1ste kijker heeft het gekocht! Drachten, Mevrouw Van der Zaag en zoon J. Kommerie, cijfer 8,8

De heer Van der Kruis geeft ons een 9,8

Heldere voorwaarden en snelle en duidelijke communicatie. Ik heb zelf weinig hoeven ondernemen om tot de verkoop van mijn woning te komen. Bovendien worden er scherpe tarieven gehanteerd. Drachten, De heer M. van der Kruis, cijfer 9,8

Jannie Sevensma geeft ons een 8,4

Noorderlicht Makelaars heeft mij op een deskundige en transparante manier ondersteund bij de verkoop van mijn huis. Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling.Beetsterzwaag, Jannie Sevensma, cijfer 8,4

Dhr. Gaarkeuken geeft ons een 9,5

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Mijn makelaar heeft veel tips gegeven voor fotos op funda, hij nam alle tijd voor je voor uitleg of andere dingen die speelde,eventuele problemen werden vlot opgelost, hij was altijd goed bereikbaar ( ook savonds) of belde snel terug. Stond met alles altijd met raad en daad terzijde. Drachten, Dhr. Gaarkeuken, cijfer 9,5