Noorderlicht Makelaars

Ervaren, enthousiast en toegankelijk makelaarsteam. Bel ons op 0512 543210

Presenteren en rondleiden

Weet wat de koper wil lezen en zien

De verkoper moet zich in dit geval verplaatsen in de ogen van de koper, die het huis voor het eerst ziet. Dat valt erg tegen. Doe het dus niet zelf. Net zoals een brochure schrijven of foto’s nemen, of onderhandelen. Wij weten wat de koper wil lezen, en wat de koper wil zien. Een verkoper laat zelf vaak zien wat ie zelf leuk vindt. Een makelaar inschakelen is dus een investering doen die geld oplevert, die de kansen op succes vergroot. Dus doe het niet zelf. Kies de makelaar met ervaring en deskundigheid. Wat weet hij van de buurt, van het huis, van de bouwstijl, het bestemmingsplan. De persoon van de makelaar en het label erachter geven het vertrouwen aan een koper met een succesvolle verkoop als resultaat.

Een Noorderlicht Makelaar is onderscheidend anders in zijn attitude. Het vereist een andere werkwijze, en een begrip voor de consument die in een bijzondere periode van zijn leven verkeert, tussen twee huizen, of twee levensfasen, of zelfs beide. Het zorgt voor extra stress. Of je nu koper of verkoper bent. Wij weten er alles van. Wij zorgen voor onze klanten!

Noorderlicht Makelaars. Een gevoel van veiligheid

De Noorderlicht Makelaar staat als geen ander midden in het centrum van die wereld van vraag en aanbod. Vroeger koos je de plaatselijke makelaar, net zoals je de dokter en de tandarts uitkoos. De wereld werd groter en de mens is mobieler dan ooit. Tegenwoordig neemt de betekenis van merken als herkenningsteken toe. Noorderlicht Makelaars is daar een voorbeeld van. Het geeft de consument een gevoel van veiligheid en zekerheid. Betrouwbaarheid en deskundigheid is niet alleen een meerwaarde maar vooral een randvoorwaarde om vertrouwen te wekken bij potentiële kopers.

En dan: Verkocht!

Ook dat vertellen we natuurlijk graag aan iedereen. Onze gemiddelde doorloopsnelheid ligt hoog, en ook onze vraagprijs koopsomverschillen liggen beneden gemiddeld. Wij zijn rasonderhandelaars en gaan voor een maximaal resultaat.