Over ons

Over Noorderlicht Makelaars

Wellicht zag je niet eerder het Noorderlicht maar ben je er wel nieuwsgierig naar. En toen je het zag en beleefde, was het zo veel meer dan je had gedacht. Zo verrassend meer en anders! En dat zijn wij.

Verrassend, veelzijdig en veelkleurig, actief en altijd in beweging, meer dan gedacht.

Om zo snel mogelijk te vinden wat je zoekt, of te verkopen wat je hebt kijken we vernieuwend verder. Wij zijn vindingrijk en blijven voortdurend in ontwikkeling om nog beter te worden in waar we goed in zijn.

Wij doen het met zorg en aandacht, met een frisse blik en met gevoel voor detail. Pas dan wordt kopen en verkopen weer leuk.

Waarmee kunnen we je helpen?

Gratis Waardebepaling

Kriebelt het? Ergens kriebelt het. Je wilt wat anders, of de omstandigheden maken dat je een verhuizing overweegt, naar groter, of juist kleiner.

Lees meer

Huis verkopen

Je wilt graag je huis verkopen en je wilt graag de hoogste opbrengst. Je wilt ook een veilig traject met een zekere koper en een maximale kans van slag.

Lees meer

Aankoopmakelaar

Op zoek? Je bent op zoek naar je droomplek, of je wilt gewoon wat anders. Je gaat veranderen van werk en zoekt in die nieuwe wereld naar een huis wat in de buurt is.

Lees meer

Taxatie

Meten is weten! Een taxatie is een bepaling van de waarde van een woning door een deskundige en daar heb je een onafhankelijke en deskundige taxateur.

Lees meer

Verkoop beoordeling

9,5
6 mei 2023
Perfect! Beste makelaar van Frieseland Klantvriendelijk Deskundig en meedenkend Houdt rekening met de mens die het huis verkoopt en denkt mee in mogelijkheden voor de toekomst zowel financieel als in woongenot.
Een funda gebruiker

Aankoop beoordeling

9,5
18 april 2023
Ik zou Makelaar Noorderlicht echt aanraden als makelaar of het nou verkoop of aankoop makelaar is.Vanaf het moment dat ik ongepland en tijdens hun lunch bij Makelaar Noorderlicht binnen stapte met mijn hulp vraag, werd ik direct geholpen op zo'n prettige informele manier.We maakte een zoekprofiel aan met al mijn wensen en budget opzoek naar een huis in deze tijd is niet makkelijk en mijn budget niet onbeperkt. Omdat ik niet bekend ben in de regio wilde ik eerlijk advies welke wijken er bij mij paste en welke niet.Dirk-Jan en ik zijn samen op pad gegaan en hebben veel huizen bekeken. Ik gebruikte mijn gevoel, zou ik hier prettig wonen? En Dirk-Jan keek naar de staat van het huis en de praktische zaken. Zo streepte we na overleg huizen af op gevoel of staat van het huis. Het laatste huis die dag liep ik binnen en ik was thuis, Dirk-Jan merkte dat direct en ging extra goed kijken naar staat en mogelijkheden. Na een geadviseerd nachtje slapen was ik er nog steeds zeker van, toen zijn de onderhandelingen begonnen en na een paar dagen was ik de nieuwe eigenaar van het huis. Makelaar Noorderlicht heeft alles voor mij geregeld en ik ben ze erg dankbaar voor hun inzichten, eerlijkheid en kennis.
Een funda gebruiker

Wie zijn wij

Onze droom

Als je een traditionele makelaar zoekt, bel dan niet met ons. Wij zijn anders, en daarom doen we het ook anders. Wij kleuren graag buiten de lijntjes en zijn in voor elk idee.

Onze droom vertelt ons waar je ons ’s nachts voor wakker kunt maken en vooral, wat jij daaraan dan hebt. Onze droom geeft richting aan de keuzes die we maken, en die zijn altijd gericht op jou.

Wij dromen ervan dat met en na jou, een groeiende groep mensen ons waardeert om onze toegevoegde waarde die je zelf aan den lijve hebt ondervonden.

Onze ambities

Dit is wat we doen om onze droom ook waar te maken, elke dag opnieuw

  • Wij helpen juist die relaties die bij ons passen.
  • Wij gaan voor 100% succes en tevredenheid.
  • Wij zorgen ervoor dat je een actieve Noorderlicht ambassadeur wordt, gewoon omdat je jouw positieve ervaring ook graag aan anderen gunt.

Onze kernwaarden

Onze waarden zijn als ons DNA. Je kunt ons hier altijd aan herkennen en ze zijn leidend in alles wat we doen en laten. Wij zijn Noorderlicht makelaars en alles wat we doen, doen we:

Met zorg en aandacht

Bij ons draait het niet om huizen, maar om mensen. Huizen zijn van hout of steen, maar jouw thuis is veel meer dan dat alleen. Daarom willen we weten wie je bent en wat je wilt. Alleen dan kunnen we je in alle vertrouwen het beste helpen naar de plek waar jij je voor de juiste prijs veilig en geborgen voelt.

Met gevoel voor detail

Tijdens het ingewikkelde verhaal van aan- en verkoop zijn wij het rustpunt waar je op kunt bouwen. We bieden overzicht en inzicht en helpen je bij het maken van keuzes die bij je passen. Naast het feit dat we als professionals alles perfect voor elkaar hebben blijven we vooral als mens naast je staan.

Met een frisse blik

Om zo snel mogelijk te vinden wat je zoekt, of te verkopen wat je hebt kijken we vernieuwend verder. We zijn vindingrijk en blijven ons ontwikkelen om nog beter te worden in wat we goed kunnen. We kijken voortdurend naar nieuwe manieren om de koper of verkoper te vinden die perfect past bij wat je biedt of zoekt.