#Thuisvinders

Op zoek naar je nieuwe thuis?
Wij vinden het voor jou!

Je bent op zoek naar je droomplek, of je wilt gewoon wat anders. Je gaat veranderen van werk en zoekt in die nieuwe wereld naar een huis wat bij je past.

Maar hoe lastig is dat. Het aanbod is schaars en de vraag onverminderd hoog. Als je wat hebt gezien is de concurrentie groot. Soms bereikt het je niet eens en is een woning al verkocht als je gaat bellen. En daarna, wat ga je bieden en waar let je op. Maak je wel een kans eigenlijk?

En ken je die roze bril? Soms raak je volslagen verblind en ben je hopeloos verliefd. En zeker, daar mag het mee beginnen, maar daarna heb je wel een portie nuchterheid nodig.

Juist dan is het tijd voor de aankoopmakelaar. Wij doen het alle dagen en weten als geen ander hoe de beste aanpak zal zijn om tot een succesvolle aankoop te komen. We bewaren je voor de minder goede keuzes en helpen je graag bij een succesvolle aankoop.

Waar kun je op rekenen:

  1. Op onze bouwkundige kennis als het gaat over de staat en de mate van onderhoud. Is er aanvullend onderzoek nodig? Vragen over achterstallig onderhoud, gebreken en funderingsproblemen. Wij weten er alles van.
  2. Op onze juridische kennis. Hoe zit het met erfdienstbaarheden, zakelijke lasten, en zijn er beperkingen.
  3. Op onze speurneus als het gaat over milieuaspecten als bodemvervuiling, ondergrondse tanks, asbest.
  4. Op onze lokale kennis. Hoe zit het met bestemming en bestemmingsplanontwikkelingen. Mag er aangebouwd worden of niet en hoe dan en hoeveel. Hoe zit het met lokale regelgeving. Hoe is de omgeving.
  5. Op onze kennis van de markt. Wat is een huis waard en wat we gaan bieden. Wat is een goede aankoopstrategie. Onze professionals zijn doorgewinterde onderhandelaars.
  6. Op ons netwerk. Wat heb je nog meer nodig, de hypotheekadviseur, de notaris of een taxatie? Het wordt geregeld, als jij dat wilt.
  7. Wij zijn er ook nog na de deal. We zijn dol op het lezen van die juridische documenten. We letten op speciale clausules, ontbindende voorwaarden en boetebedingen.
  8. Wij zijn er totdat we op enig moment met de sleutels bij je nieuwe huis zijn aangeland. En daarna, ja zelfs daarna nog als het nodig is.
  9. Op onze tijd en inzet. Wij schakelen direct en zitten er boven op, voor jou! Tijd is winst.

Kortom, reken er maar op, wij zijn er voor jou!

Contact opnemen

Wil jij graag een gratis en vrijblijvend gesprek met ons over de woningmarkt en de kansen die wij zien voor jou situatie? Laat dan hier je contactgegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy