Omschrijving

Op een hele mooie plek aan de doorgaande weg van Bakkeveen naar Waskemeer staat deze unieke kans. Het betreft een vrijstaand woonhuis met een vrijstaande geïsoleerde garage/loods met verdieping.

Deze woning is nog niet zolang in het bezit van de huidige eigenaar en in korte periode zijn er wel de nodige energiebesparende maatregelen getroffen en zijn er onderdelen gerenoveerd en zaken toegevoegd. De verkoper vertrekt door persoonlijke omstandigheden met pijn in het hart.

Wonen:
De begane grond heeft een niveau verschil naar de keuken, deze zit boven de kelder, hierdoor heeft de keuken een traptrede. De woonkamer is ruim met een erker opzij, in de zithoek staat een houtkachel. De vloer in de woonkamer wordt verwarmd door infrarood. De radiatoren zijn nog in tact maar worden niet gebruikt. Naar achteren toe is een bijkeuken met achter entree, hier is ook de badkamer en een separaat toilet. Aan de achterzijde is een veranda.
De verdieping heeft van origine 3 slaapkamers, momenteel in gebruik als 2 ruime slaapkamers. Er is een 2e toilet op de verdieping en een ruime (slaap) kamer voor logees. Op de kap van de woning liggen 12 zonnepanelen (zuiden).

Garage/loods:
De ruime garage/loods staat achter op de tuin en heeft een gevlinderde betonvloer, dak- muur- en vloerisolatie. Werken aan huis, opslag of hobbyruimte. Deze traditioneel gebouwde garage heeft naast de ruimte ook een internetaansluiting en krachtstroom en een elektrische overhead deur. De kozijnen zijn van kunststof en kunnen draaiend en kiepend open. Dit maakt het geheel onderhoudsvriendelijk. Op het dak van de garage liggen 20 zonnepanelen.

Tuin:
De tuin is mooi aangelegd aan de voorzijde en verder voor een groot deel bestraat. De oprit biedt ruimte aan 5 auto's en kan halverwege de oprit worden afgesloten door een elektronisch hek.
De ligging van de tuin is op het westen (achterkant) de zijgevel, daar waar de veranda aan het huis zit, is op het zuiden gelegen.

De keuken is van 2011.
Badkamer en toilet 2022/2023.
Meterkast 2022/2023.
Er is een 2e dakkapel geplaatst 2022.
Om de royale oprit af te sluiten is een elektrisch hekwerk geplaatst.
Overkapping/luifel juni 2023.

Energiebesparende maatregelen:
32 Zonnepanelen (400 wp) uit april 2023.
Ariston Boilervat 80 ltr 2023.
Spouwisolatie 2022/2023.
Dubbel glas.
Contura Houtkachel in woonkamer.
Airco (koelen en verwarmen).
Infrarood verwarming begane grond woonkamer.
Het energielabel is B en is geldig tot juli 2033

Interesse in dit object? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!
Mail uw belangstelling, dan bellen wij u terug voor het maken van een afspraak.

Tot slot:
Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid of onjuistheid van de in deze presentatie verstrekte informatie. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie vragen oproepen, dan nodigen wij je van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Specificaties

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 445.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1938
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte103 m²
Perceeloppervlakte642 m²
Woning Inhoud418 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Alle kenmerken Minder kenmerken

Deel op social media

Plan bezichtiging
voor: Bakkeveensterweg 7

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy