NVM Open Huizen Dag! 

Inloopavond vrijdag 29 september 2023

Zaterdag 30 september is het zover de Landelijke Open Huizen dag van de NVM. Tijdens deze dag kan je tussen 11.00 en 15.00 vrijblijvend en zonder afspraak de deelnemende huizen bezichtigen. De huidige bewoners zullen je van harte ontvangen om je het huis te laten zien.

Ter voorbereiding op de Open Huizen Dag organiseren wij op vrijdagavond voorafgaand aan de Open Huizen Dag tussen 19:00 en 21:00 een inloopavond op ons kantoor. 

Ga goed voorbereid op pad!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook voor de Open Huizen Dag. Tijdens de inloopavond kan je in gesprek met onze makelaars Dirk Jan en Danielle, Zij kennen de wijken en geven je de tips waar je op moet letten tijdens de bezichtiging. En wat als je je droomwoning gevonden hebt hoe pak je het dan verder aan. Met ons kantoor zijn wij niet alleen actief als verkoopmakelaar maar ook dagelijks op pad met klantrelaties om woningen te bezichtigen als aankoopmakelaar. Deze avond krijg je onze tips en tricks. 

Daarnaast is ook hypotheekadviseur John de Vries van Jura Finance aanwezig. Hij luistert graag naar jouw verhaal en kan direct berekenen wat je op dit moment kan lenen en wat je maandlasten zullen zijn. Daarnaast kan hij je uitleggen welke verschillende hypotheekvormen er bestaan en waar je op moet letten bij het afsluiten van een hypotheek. Is jouw situatie complexer of heb je je nog andere vragen? Stel ze aan John!  

En als klap op de vuurpijl kan je ook nog gratis een geautomatiseerd zoekprofiel laten instellen door Meijns onze binnendienstmedewerker. Met een zoekprofiel koppelen wij jouw mailadres aan het uitwisselingsysteem van de NVM.  Wanneer er een woning wordt aangemeld die matcht met jouw wensen dan ontvang je direct een email. Dit geldt niet alleen voor alle woningen uit ons aanbod maar juist van alle makelaars. Er zitten zelfs woningen bij die nog niet op Funda zijn aangemeld. Zo ben je altijd op de hoogte van het actuele aanbod en kan je sneller schakelen. 

De inloopavond is gratis en vrijblijvend. En onder het genot van een hapje en een drankje helpen wij je graag op weg! 

Inloopavond NVM Open Huizen Dag 2023
Datum: vrijdag 29 september 2023                                                                                                Tijdstip: 19:00 - 21:00                                                                                                                    Locatie: Stationsweg 82, Drachten (Noorderlicht Makelaars)           
        

Aanmelden is niet verplicht, zit je met een vraag die niet kan wachten tot de inloopavond of wil je alvast laten weten dat je langskomt? Vertel het ons hieronder in het contact formulier we zijn je graag van dienst! 

Privacy: Je gegevens zullen we verwerken en alleen gebruiken om contact met je op te nemen of voor het doel waarvoor je gegevens hebt afgegeven.

Noorderlicht Makelaars

Stationsweg 82
9201 GR Drachten

0512-543210
06-53816697
[email protected]

KVK: 01085857
BTW: 8117.73.474.B.01

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy