Omschrijving

We zijn in Nijega op een prachtige plek. In een autoluw straatje met alleen bestemmingsverkeer ligt aan het eind dit royale vrijstaande woonhuis op een ruime kavel grond.
Dit fijne gezinshuis met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en 3 (of meer) slaapkamers op de verdieping is nu beschikbaar. Natuurlijk is er een bijkeuken én garage.
De gehele begane grond heeft vloerverwarming. En de tuin? Die is werkelijk prachtig als je van rust, ruimte en groen houdt.

Waarom de huidige eigenaren na 11 jaar vertrekken? Ze willen nóg meer op de ruimte waar ze (klein)vee kunnen houden, hier ligt hun passie.
Dit fijne gezinshuis is dus levensloopbestendig en op zoek naar nieuwe bewoners.

Even binnenkijken? Ik leid u alvast rond:

We komen binnen in de hal. Hier is ruimte genoeg voor een kinderwagen, rollator, etc. zonder dat dit u in de weg staat. Direct naast de entree is de deur naar de bijkeuken.
Hier is de witgoedopstelling, hangt de CV ketel en vloerverwarmingsverdeler. Naast de bijkeuken is de badkamer, compleet met douchehoek, ligbad en wastafelmeubel.
Grenzend aan de hal is de slaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is ruim, heeft voldoende daglicht en er is een loopdeur naar de tuin.
Terug in de hal is de toilet en trapopgang naar de verdieping. We gaan eerst verder naar de woonkamer.

De woonkamer lijkt op het type doorzon doordat de vensters van de voorzijde en de achterzijde van de woning tegenover elkaar zitten. Echter, dit is wel net een maatje meer.
Aan de voorzijde is een hoekvenster met zicht langs de boomwal en de sloot. Aan de achterzijde zijn openslaande tuindeuren met zicht op de groen beschutte achtertuin.
Straatgericht of tuingericht wonen? Het is hier beide.
Er is ruimte voor een royale hoekbank waar u 's avonds kunt neerstrijken na een lange (werk)dag of start u in de ochtend aan de eettafel? Kopje koffie, krantje erbij of samen met het gezin ontbijten?
De kamer is groot genoeg voor een 8 of 10 persoons tafel. De halfopen keuken is niet nieuw, er is goed op gepast en functioneert prima.

We gaan terug naar de hal en nemen de trap naar de verdieping.
Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers. In 2012 is er op de achterzijde een kunststof dakkapel geplaats. Hier hebben alle slaapkamers profijt van.
De slaapkamers zijn resp. 8,5m², 17m² en 21m².
Er is vanuit de ouderslaapkamer een luik naar de vliering (zonder trap).

De achtertuin is op het noordoosten gericht en ca. 20 meter diep en 22 meter breed.
Door de diepte van de tuin, de nokhoogte van de woning en ligging ten opzichte van buurpanden is er altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw. Voor de kinderen is een aparte speelhoek ingericht in de tuin.
De garage zit tegen de woning aan, deze is van buitenaf bereikbaar. U kunt geheel om de woning heen.
Achterop de tuin is er recent een hok met overkapping geplaatst. Een fijne plek om te genieten van al het moois dat buiten te bieden heeft.

Energie:
Bouwjaar woning 1999
Energielabel B
CV ketel Bouwjaar 2007
Vloerverwarming begane grond
Dubbel glas en HR+ glas
Verbruik energie 2021/2022 voor een gezin met 3 kleine kinderen
Gas: 1373m³ en Elektrisch: 2914kwh

Nijega is een streekdorp gelegen tussen Oudega (3,5km) en Opeinde (2km). Het dorp telt ca. 460 inwoners.
Het dorp ligt op ca. 700 meter van de autoweg N31 richting Leeuwarden en Drachten.
Nijega heeft een goede busverbinding (langs de Waldwei, N31). Voorzieningen als, basisonderwijs, snackbar, huisarts, Spar supermarkt, slagerij, bakker, tuincentrum, wok restaurant etc. vindt u in de 2 eerder genoemde dorpen.
Wijkwinkelcentrum Noorderpoort in Drachten is op ca. 5,5km afstand. Hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. (Aldi, Jumbo, Slagerij, Bakkerij, Bakker Bart, Etos, Kruidvat, Mitra etc.)

Interesse in dit object? Neem je eigen NVM aankoopmakelaar mee!
Alle informatie kunt je vinden op noorderlichtmakelaars.nl/aanbod/
Mail je belangstelling, dan bellen wij u terug voor het maken van een afspraak!
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Specificaties

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 398.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1999
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte129 m²
Perceeloppervlakte693 m²
Woning Inhoud535 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
Alle kenmerken Minder kenmerken

Deel op social media