Omschrijving

Op zoek naar een niet zo doorsnee woning? Dan is deze ruime tussenwoning wellicht iets voor u.
Deze woning aan de Hooiweg is onderdeel geweest van de wijkvernieuwing en heeft o.a. 2 kamers op de begane grond en is daarmee geschikt voor werken en/of praktijk aan huis. Uw woonkamer is op de verdieping!

Kijkt u met ons mee?
We stappen door de voordeur naar binnen en betreden de hal. Wat direct opvalt is het gebruik van aardetinten, de nette vloeren en strakke wandafwerking. Het brengt een hele fijne sfeer bij binnenkomst. Aan de rechterzijde is de garderobe. Er is een toilet met fontein en er is de trapopgang naar de 1e verdieping. Links van de hal en met zicht op de tuin, is een ruimte welke op dit moment in gebruik is als slaapkamer (12.6m²). Aan de voorzijde is een kamer, grenzend aan de andere tuin (oostzijde), deze is op dit moment in gebruik is als werkkamer/thuiswerkplek (20m²). Tussen beide kamers in is de bijkeuken. Hier is ruimte voor uw o.a. de wasmachine.

Terug naar de hal gaan we de trap op en komen op de overloop. De woonkamer is heerlijk licht door de vele raampartijen en ook hier hangt die fijne sfeer. Het voelt als een warme deken. De open keuken heeft een kastenwand en er is een eilanddeel waaraan u kunt zitten. De keuken is in 2021 geplaatst en heeft o.a. een kokend waterkraan en een afzuigsysteem in de kookplaat. Door de opstelling van de keuken kijkt u naar buiten, is er daglicht op uw werkblad en heeft u voldoende ruimte voor uw eethoek. Er is een strakke wandafwerking en op de vloeren ligt laminaat in een lichte kleurstelling.

We gaan naar de 2e verdieping en komen op de overloop. Aan de overloop grenzen 2 slaapkamers van resp. 14m² en 8.2m², de badkamer en de bergkast waar o.a. de CV-ketel hangt. De badkamer heeft een dakkapel een douchehoek, 2e toilet en wastafel. Wil je graag een bad? De ruimte is er.

De tuin aan de voorzijde is volledig bestraat en afgesloten met een hekwerk. Uw tuin grenst aan water.
Bij de entree heeft u ook een tuin, deze wordt deels afgeschermd door de tuinschuur waar u uw fietsen in kwijt kunt.
Deze tuin is op het westen gelegen en ook voor een groot gedeelte bestraat.

Parkeren kan in de wijk in de parkeerhofjes.

De woning is gelegen in de wijk de Bouwen, deze wijk grenst aan het (winkel)centrum van Drachten. U bent dus ook vlakbij het busstation, theatergebouw De Lawei en ziekenhuis Nij Smellinghe.

Heeft u belangstelling? Stuur uw reactie per mail en wij nemen contact met u op!
De bezichtigingen bij deze woning zullen plaatsvinden op donderdag 4 januari en/of vrijdag 5 januari 2024.
Neem gerust uw eigen makelaar mee!

Tot slot:
Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid of onjuistheid van de in deze presentatie verstrekte informatie. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie vragen oproepen, dan nodigen wij je van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Specificaties

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 289.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2014
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte145 m²
Perceeloppervlakte120 m²
Woning Inhoud513 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
Alle kenmerken Minder kenmerken

Deel op social media