Omschrijving

UPDATE:
DOOR DE GROTE BELANGSTELLING IS DE BEZICHTIGINGSDAG VOLLEDIG VOL. EVENTUELE AANVRAGEN WORDEN GEPLAATST OP EEN RESERRVELIJST. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.


Welkom bij deze ruime woning in de Kruidenwijk van Almere Stad. Wat een uitzicht heb je hier zeg!
Nu eerst enige informatie over dit deel van Almere Stad, de Kruidenwijk. In dit rustige deel van de stad lopen watergangen rond de wijk, je kunt er heerlijk dobberen in je bootje. Het is een fijne groene wijk en er zijn her en der speelvoorzieningen voor de kinderen. Er zijn diverse supermarkten en er is een winkelcentrum op korte afstand evenals het Koggepark en het prachtige Beatrixpark. Het centraal station is op ca. 10 minuten fietsen, of je pakt de bus naar CS vanaf daar ben je in een half uurtje in o.a. Amsterdam. De wijk is goed ontsloten, dus ga je liever met de auto op pad, ook dat is geen probleem.

Door naar de woning.
De huidige eigenaren hebben hier ruim 21 jaar met heel veel plezier gewoond. Nu geven ze graag de ruimte aan de volgende generatie om hier te kunnen wonen.
Er is goed op de woning gepast en door de jaren heen zijn er energiebesparende maatregelen getroffen en zijn keuken en sanitair vernieuwd.

We gaan naar binnen via de voordeur en we komen in de hal, waar je aan de rechterkant de fietsenberging hebt (ook van buiten toegankelijk) en aan de linkerkant het nette toilet, de meterkast en de trapopgang met trapkast. De toegang tot de trapkast zit echter in de woonkamer. We stappen de woonkamer binnen, genoeg ruimte voor een fijne zit plek en eettafel. Aan de straatzijde is de moderne keuken met diverse inbouwapparatuur. U heeft zicht over uw eigen ruime oprit en kijkt zo de straat in. De woonkamer is tuingericht en heeft zicht op water en groen.

Lopen we de hal weer in en de trap op, de overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Twee kleinere slaapkamers (7m² en 8m²) en een grote slaapkamer (15m²). De grote slaapkamer aan de tuinzijde heeft een airco en heeft toegang tot het balkon. De badkamer is modern en beschikt over een toilet, douche, design radiator, kast eb wastafelmeubel. Hier is een kunststof kozijn met daglicht (kan open).

Via de vaste trap omhoog komen we uit op de ruime overloop, die toegang biedt tot de wasruimte en nog een extra ruime slaapkamer over de volle breedte van de woning. Deze slaapkamer zou nog makkelijk gesplitst kunnen worden mocht u meer slaapkamers nodig hebben.

Aangekomen bij de tuin. Je hebt hier een fijne tuin, met afwisseling van groen en tegels en natuurlijk niet te vergeten het mega uitzicht! De achtertuin heeft een keurige schutting en is afgesloten met een laag hekje zodat u ook van het uitzicht kunt genieten als u in huis bent. Er is een buitenkraantje aan zowel de voorzijde als de achterzijde van de woning. Achterop de tuin staat een kunststof berging. Aan de voorzijde is de tuin zo goed als volledig bestraat en is er ruimte voor meerdere auto's.
Let op!
Er is een mogelijkheid om grond bij te kopen van de gemeente. Tijdens de bezichtiging zullen wij u hier meer over vertellen.

Speerpunten van de woning:
Energielabel A, met 10 zonnepanelen 325wp met 10 optimizers uit 2020.
Stadsverwarming ca. € 140,- per maand (AquaHeat/VattenFall)
Voorzijde voor een groot deel kunststof kozijnen, achter is het schilderwerk van 2021.
Badkamer vernieuwd in 2017
Keuken is van 2019.
Moderne groepenkast en glasvezel.

Belangstelling?
Op dinsdag 14 mei zijn hier de bezichtigen, stuur een mail en wij nemen contact met u op.

Tot slot:
Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid of onjuistheid van de in deze presentatie verstrekte informatie. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie vragen oproepen, dan nodigen wij je van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Specificaties

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 419.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1987
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte119 m²
Perceeloppervlakte149 m²
Woning Inhoud425 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
Alle kenmerken Minder kenmerken

Deel op social media