Omschrijving

Op Recreatiepark Tusken de Marren, prachtig gelegen in het hart van de Friese Meren, aan de MeineSleat wat de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en het Pikmeer, staat deze chalet te koop.
Aan het begin van het park op een unieke plek met veel privacy en een royale tuin.

Kijkt u met ons mee?
De chalet is ca. 8.65 lang en 3,90 breed. Hierin bevinden zich 3 slaapvertrekken, de badkamer en de woonkamer met open keuken. Er zijn tuindeuren naar de veranda (ruim 9m²). Door de ligging van deze chalet op de kavel heeft u meer bruikbare tuin dan de tussenliggende chalets. Daarnaast kijkt u over de volle lengte van de Meinesleat en niet naar de overburen. De tuin is besloten en in het groen. Achter de chalet aan de straatkant zijde is een (fietsen)berging met opzij de meterkast/stookruimte (cv ketel 2010 en boilervat voor zonnecollectoren)

De chalet staat op een gezamenlijke kavel van 2012m² waarvan u het recht van eigen gebruik heeft van een deel van de grond (A8). Op dit deel staat de chalet nr.14 (eigendom). Daarnaast bent u mede eigenaar (met nog 67 anderen) van de algemene voorzieningen, geregeld in de VvE. Op uw stukje terrein is een eigen parkeerplaats welke vrij eenvoudig te vergroten is. De tuin is geheel voorzien van een hekwerk. Fijn als u kleine kinderen heeft of huisdieren die het terrein niet mogen verlaten.

Deze chalet is in 2010 gebouwd en nog in bezit bij de 1e eigenaar. Destijds is gekozen voor een iets afwijkende indeling zodat er 7 persoon kunnen overnachten. Zo is de chalet ook door de huidige eigenaar privé gebruikt.

Bij verhuur wordt 1 slaapvertrek afgesloten, hier kunt u dan uw privé spullen opslaan, wel zo handig.
Er is ook een bergkast in de keuken waar u uw eigen privé spullen kunt bewaren.
Verhuur wordt geregeld via het park. Hier zit dan ook de wissel en schoonmaak bij in, u heeft er weinig omkijken naar. De chalet wordt verhuurd als 4 persoons chalet.
Bij belangstelling worden verhuurcijfers vrijgegeven via ons kantoor.

De overdracht kan plaats vinden in overleg.
Voorschot VvE-bijdrage 2023 is ca. € 70,- per maand.

De recreatiewoning wordt aangeboden voor een vraagprijs van € 249.000,- k.k. inclusief roerende goederen.
Alle roerende goederen waaronder (tuin)meubels, apparatuur en basis servies zijn inbegrepen.

Tot slot:
Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid of onjuistheid van de in deze presentatie verstrekte informatie. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie vragen oproepen, dan nodigen wij je van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Specificaties

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 249.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte42 m²
Woning Inhoud172 m³
Kamers4 (3 slaapkamers)
Alle kenmerken Minder kenmerken

Deel op social media