Omschrijving

Ben je op zoek naar een locatie waar je kunt wonen met je gezin en je bedrijf op loopafstand zit? Dan is De Pyriet 13-14 een unieke kans om dromen te verwezenlijken.
Aan de rand van het Plan Burmaniapark staat deze ruime wonen en/of wonen/werken locatie nu te koop.

Het woonhuis:
Dit vrijstaande landhuis is gelegen aan de rand van de woonrijk en via een bruggetje verbonden aan de Amethist.
Wonen doe je dus echt in de woonwijk! Dat is ideaal voor je gezin, werken in de woonwerkstrook aan de Pyriet en je kinderen spelen in de wijk aan de overkant.

De woning is traditioneel gebouwd in 2009 en ademt van buiten als ook van binnen een landelijke sfeer.
Kijkt u met ons mee?
Begane grond:
Entree, ruime hal met fraaie verdreven trapopgang met vide en omloop. Op de vloer een tegel in zwart crème. Mooie paneeldeuren met luxe beslag en hoge plafonds van 260cm. Het maakt indruk bij binnenkomst. Toilet met fontein.
Aangrenzend een doorgang naar de slaapkamer en de badkamer beneden. De bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed is inpandig. De keuken is een fantastische woon- en leefkeuken waar u heerlijk met het hele gezin kunt neerstrijken aan de enorme stamtafel die hier prima past. Vanuit de keuken is een erker met tuindeuren naar het terras. De keukenunit is landelijk uitgevoerd en is passend bij de sfeer van het huis. De keukenunit heeft alle wenselijke inbouwapparatuur. Er zijn suitedeuren die de keuken en de living met elkaar verbinden. Rondom de suitedeuren zijn aan de keukenzijde boekenkasten gemaakt. Op de vloer ligt in beide ruimten massief eiken. De woonkamer van circa 40m² is tuingericht en heeft veel ramen rondom. Vanuit de woonkamer is er zicht op de voortuin. De voortuin grenst aan een sloot en heeft een eigen bruggetje naar de Amethist.
1e verdieping:
Aan de overloop met mooie balustrade liggen 5 slaapkamers rondom en er is een tweede badkamer met douche, wastafel en toilet.
2e verdieping:
Hier is een overloop met bergkast en vind je nog eens 2 slaapkamers.

De bedrijfshal:
Gunstig gelegen nabij uitvalswegen naar de A7 en N31 waardoor goed bereikbaar. Gebouwd in 2009 met stalen constructie en heeft een oppervlak van ca. 468m².

De bedrijfshal heeft een stramien van 15 x 20m² (zie plattegronden). Geïsoleerd en met een gevlinderde en vloeistofdichte vloer.
De sectionaal deur van 4 x 4 opent automatisch. Er is krachtstroom en een eigen meterkast. Er is een verdiepingsvloer in U-vorm met een loopbrug. In het midden is een vrije hoogte van bijna 9 meter in de nok.
Daarnaast zijn er kantoren op de begane grond en op verdieping. Er is een keukenruimte en een toiletgroep met aansluitpunten voor de wasmachine.
Dit bedrijfsgedeelte heeft een eigen cv systeem en nutsvoorzieningen. Er is voldoende ruimte voor parkeren op eigen erf en in de omgeving. Gelegen in een moderne woon/werk strook waarin en wonen en werken wordt gecombineerd, maar ook alleen wonen is toegstaan.

De tuin:
De tuin is rondom en is fraai aangelegd met voornamelijk kiezels en bestrating rond de bedrijfsruimte en tuinen/borders gras en bestrating rondom de woning.
De woning en de loods zijn netjes in verhouding op de kavel geplaats. De kavel is 55 meter diep en tussen de loods en het woonhuis zit 13 meter "achtertuin".
Aan de voorzijde van de woning is ca. 8 meter voortuin tot de sloot (de kavel loopt tot het hart van de sloot) in de voortuin staan op dit moment speeltoestellen.

De details:
Traditioneel gebouwd met oog voor detail in 2009.
Energielabel A (is nog van voor het plaatsten van de zonnepanelen).
Zonnepanelen: 25 stuks uit 2018.
Ruim 1600 m² eigen grond.
Het woonhuis heeft 8 slaapkamers en 2 badkamers.
Verzorgde tuin op goede zonnestand en terras aan de tuindeur zijde.
Buitenom schilderwerk grotendeels van mei 2024. Wordt voor de overdracht opgeleverd.
Het geheel heeft een enkel bestemming Wonen - Werken waarbij alleen wonen is toegestaan.
Bekijk de digitale plattegronden en richt uw toekomstige woning en bedrijfsloods in.

De wijk Plan Burmaniapark:
Het Plan Burmaniapark is een wijk welke vanaf 2005 is gebouwd. Door de diversiteit aan woningaanbod is er ruimte voor iedereen. Huren, kopen, wonen-werken, begeleid wonen, groter vrijstaand of juist kleiner en ertussen. In deze wijk komt alles samen. De basisscholen, huisarts, kinderopvang/peuter en het consultatiebureau vind je in de naastgelegen wijk en is op loopafstand.

Het wijk winkelcentrum de Noorderpoort is om de hoek, met de supermarkt Jumbo en de Aldi, de Etos, Bakker Bart, de bakker, de slager en de bloemist. De wijk is goed ontsloten naar de snelwegen N31 richting Leeuwarden of richting de A7 naar Groningen-Heerenveen.

Is uw belangstelling gewekt?
Omdat de loods nog volop in bedrijf is, is er een kijkmoment op donderdag 11 april tussen 10.00 - 14.00 uur op afspraak.
Mail je belangstelling en wij reserveren een tijdstrip voor je. Neem gerust je eigen NVM aankoopmakelaar mee.
Alle informatie kun je vinden op noorderlichtmakelaars.nl/aanbod/

Wil je eerst een preview van deze woning? Dat kan! Zowel op Funda als op onze eigen website staat naast gewone en 360º foto’s ook een Walk through video (geen slideshow).

Tot slot:
Deze presentatie is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen aan deze presentatie geen rechten worden ontleend en aanvaardt de makelaar of zijn opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid of onjuistheid van de in deze presentatie verstrekte informatie. Mocht deze presentatie of andere verstrekte informatie vragen oproepen, dan nodigen wij je van harte uit deze onder onze aandacht te brengen.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Specificaties

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 785.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2009
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte238 m²
Perceeloppervlakte1616 m²
Woning Inhoud880 m³
Kamers10 (8 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA
Alle kenmerken Minder kenmerken

Deel op social media