Omschrijving

Starters opgelet! Wil je graag het huis uit en ben je op zoek naar een betaalbar appartement waar je zo in kunt?
Dan is dit appartement wellicht iets voor jou. Oja, dat fantastische uitzicht vanaf de 13e verdieping krijg je er gratis bij.

Een geheel gerenoveerd twee kamer appartement (type D) op de hoogste ,13e, verdieping van het appartementen complex "de State".

*Er is zonwerende folie op de ruiten geplakt. Dit spiegelt aan de buitenzijde en maakt de foto's van binnen donkerder dan het in werkelijkheid is*

Kijk je mee?
Vanaf de galerij stap je je voorentree binnen. Hier kun je de jassen kwijt. Je stapt verder de hal in waar aan de linkerzijde de toegang is tot de slaapkamer (12m²). Naast de slaapkamer is de vernieuwde badkamer. De badkamer heeft een wastafelmeubel en douchehoek, deze is gescheiden door een glazen wand. De toilet is in de hoek geplaatst voorbij de douchehoek en naast de toilet is de witgoedopstelling /cv ketel achter een deur en uit het zicht.
Terug naar de hal is de toegang tot de woonkamer.
De woonkamer heeft een open keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, oven, gaskookplaat, koelkast, koffie apparaat, afzuigkap) en een gezellige eat-counter.
Het is een mooi compact geheel. Niet te groot en niet te klein. Ideaal voor jou allen of met zijn tweeën

Er is een balkon van 4,5 meter lang op de westkant en de galerij/entree is op de oostkant. Er is zonwerende folie op de ruiten geplakt, dit is zomers echt heel fijn. Dit maakt ook dat je vanaf de galerijkant niet zomaar de slaapkamer in kunt kijken maar ochtends wel kunt wakker worden met dat fantastische uitzicht.

Behorend bij dit appartement is een fietsenberging op de eerste verdieping. Het appartementencomplex is voorzien van een lift. Er is een gezamenlijke fietsenstalling (2x) en dit appartement heeft toegang tot de motor/scooter berging.

Kenmerken:
Dubbelglas met zonwerende folie.
Nieuwe keuken 2020
Nieuwe badkamer 2020
CV ketel voor warmwater
Blokverwarming
De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt: € 99,- per maand.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Specificaties

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 119.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1973
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
Indeling
Woonoppervlakte44 m²
Woning Inhoud140 m³
Kamers2 (1 slaapkamers)
Alle kenmerken Minder kenmerken

Deel op social media