Daniëlle M.M. Lee

“Succes is een keuze!”

Over Daniëlle M.M. Lee

Wat ik zo fijn vind aan werken bij Noorderlicht Makelaars is dat ik iedere dag als ik opsta iets mag gaan doen dat ik leuk vind. Ik ontmoet dagelijks nieuwe mensen met ieder hun eigen unieke verhaal.

Het allerleukst vind ik om uit te vinden hoe de woonwens op verschillende manieren kan worden ingevuld.

Na mijn studie heb ik 9 jaar voor een grote regionale bank gewerkt, fantastisch werk maar ik wist dat ik iets miste. In 2007 ben ik bij ERA Makelaardij Postmus & Partners begonnen, een lokaal en persoonlijk makelaarskantoor. Hier werk ik nog steeds, nu onder de naam Noorderlicht Makelaars, met dezelfde passie en bevlogenheid als op dag één.

Door de jaren heen heb ik opleidingen gevolgd en mag ik mij Kandidaat Makelaar noemen. De combinatie van afspraken bij de mensen thuis en werken in de kantoortuin, geeft een prettige afwisseling.

Ik vind het fijn met mijn collega’s de dag door te spreken. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de recente ontwikkelingen binnen ons kantoor en kunnen we snel schakelen als dit nodig is.

In mijn vrijetijd ben ik graag sportief bezig en besteed ik tijd met mijn gezin. Ik volg op dit moment naast mijn bijna fulltime baan nog een opleiding, dat vraagt discipline, iets waar ik soms wat moeite mee heb.


Daniëlle M.M. Lee is contact persoon voor